fbpx

Trygt bilkøb

Nemt at eje din drømebil
- Alt på et sted

Hos Ricky Auto kan vi hjælpe dig med alt omkring dit bilkøb: finansiering, forsikring, garanti og ind-/omregistrering. Vi hjælper dig gennem alt det bøvlede proceduren og papirarbejde, så du kan koncentrere dig om at finde den drømmebil, der passer til dit behov. 

Finansiering

Skal du lån penge? Resurs tilbyder dig lån uden sikkerhed op til 300.000 kroner og til en god rente. Vælg selv lånebeløb og løbetid. 

Et billån hos Santander er en mulighed for dig, der har fundet din drømmebil, men hvor du ikke helt har alle pengene til at finansiere bilkøbet.

Sammenlign lån fra 17 kendte banker med en ansøgning hos LendMe. Få lånetilbud nemt og sikkert, og vælg det bedste lån.

Brug for et lån? Hos Ikano Bank kan du nemt og hurtigt låne fra 15.000 kr. til 150.000 kr. rentefrit.

Forsikring

Gjensidige forsikrer din bil, så du roligt kan sætte dig bag rettet og være godt kørende. Ekstra fordele er den ubegrænset kilometer, 0 kr. i selvrisiko på ansvarsskader etc.

Vi er fuld i gang med at forberede vores service. Vi glæder os til at meddele nyheden snart.

Garanti

Holder dig kørende og fri for omkostninger. I samarbejde med CarGarantie tilbyder vi markedets bedste forsikringsløsninger med dækning i hele Europa

Nummerpladeoperatør

Du kan få din bil med det samme med plader på, også i weekenden. Som nummerpladeoperatør Ricky Auto kan hjælpe dig med alle opgaver angående registrering, omregistrering eller afmelding af dit køretøj.

Din tryg og sikker handel

Ricky Auto er medlem af den Dansk Bilforhandler Union (DBFU). DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler. 

Værksted

Ricky Auto er også klar til at betjene dig efter den køb af din drøm bil, som en professionel autoværksted med fuld service. Vi tilbyder en bred vifte af karosserireparations- og mekaniske reparationstjenester samt grundlæggende vedligeholdelsestjenester for at holde dit køretøj kørende.

Vi samarbejder kun med de førende leverandører af reservedele og værktøjer og kan dermed tilbyde dig den bedste kvalitet i vores arbejd.