fbpx

Værksted 

Skal din bil på værksted? Ricky Auto er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken bil du har! Vi er her til reparation og vedligeholdelse af biler og alt til en rimelig og gennemsigtig pris.

BILREPARATION

Vi udfører alle typer af reparationer på alle bilmærker. F.eks. skift af tandrem, kobling, støddæmper, bremser eller reparation af gaerkasse.

OLIESKIFT

Få skiftet olie og oliefilter regelmæssigt. Anbefales til at skifte skifte motorolie hvert 15.000 km, eller en gang om året, afhængig af hvad der kommer først.

SERVICEEFTERSYN

Under et serviceeftersyn gennemgår vi alle kontrolpunkter specificeret i din bils servicebog.
Vi kontrollerer, smører og justerer hængsler, filtre og ventiler og sørger generelt for, at du trygt kan køre i din bil det næste lange stykke tid.

RUDESKIFT

Hvis din bil har en alvorlig glasskade på forruden, at den ikke kan repareres, skifter vi forrude uanset bilmærker, modeller og årgang.

DÆKSERVICE

Skal vi skifte til vinter- eller sommerdæk? Eller blev din hjul punkteret? Med vores professionelle udstyr kan vi sikrer at dine dæk altid er som det skal.

SKADECENTER

Er uheldet ude er du i gode hænder hos os. Vi varetager forsikringsskader på alle bilmærker. med alle typer skader og buler.

VÆRKSTEDSFINANSIERING

Del din værkstedregning op