fbpx

Om os

Ricky Auto er en ambitiøs bilforhandler med tilknyttet værksted, som har en central beliggenhed i Kolding. Hos os finder du gode brugte biler, i god stand og altid til fair priser. Vores udvalg af brugte køretøjer er certificeret til de højeste vedligeholdelsesstandarder, hvilket sikrer, at alle vores kunder ikke kun kører i stil, men at de også kører med sikkerhed.

Ricky Auto er også klar til at betjene dig efter den køb af din drøm bil, som en professionel autoværksted med fuld service. Vi tilbyder en bred vifte af karosserireparations- og mekaniske reparationstjenester samt grundlæggende vedligeholdelsestjenester for at holde dit køretøj kørende. Vi garanterer, at vores højtuddannede mekanikere hjælper med at løse dine bilreparationsproblemer og får dig hurtigt tilbage på vejen, fordi vi er forpligtet til at levere tilfredse kunder.

Medlem af Dansk Bilforhandler Union DBFU og BrugtBilGarantiFonden

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

Lidt billeder om os